Maďar prišiel na rande, skončil zviazaný v pivnici neďaleko Komárna

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 11:11 • 2 min
Maďar prišiel na rande, skončil zviazaný v pivnici neďaleko Komárna

KOMÁRNO - Maďar prišiel na rande do Bátorových Kosíh, skončil zatvorený v pivnici v obci Búč v Komárňanskom okrese. Tridsaťdeväťročný cudzinec sa sám dostal zo zajatia, stopom a vlakom sa dostal domov. Akčná dráma skončila obvinením troch mužov z lúpeže, vydieračského únosu a nedovoleného používania cudzieho motorového vozidla. Zo zranení, ktoré mu spôsobili, sa bude liečiť asi dva mesiace.

slovakia

left justify in out

Celý incident sa odohral ešte koncom marca. Maďar prišiel za svojou priateľkou domov, pozvali ho na kávu a po pár minútach ho napadli. Útočníci chceli peniaze, zobrali mu osobné veci a 280 eur, no to sa im málilo. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, Maďara na jeho aute odviezli do obce Búč a zatvorili ho v pivnici. Mlátili ho bejzbalovou pálkou, zviazali mu ruky aj nohy a zalepili mu ústa. Mužovi sa podarilo vyslobodiť a vyrazil dvere, stopom sa dostal do Komárna a odtiaľ vlakom domov do Šopronu, kde išiel na políciu.

 

O dva dni sa vrátil na Slovensko a prípad nahlásil aj tu. Krátko na to policajti zadržali troch mužov. Ako uviedla Čuháková, 45-ročný Gabriel a 35-ročný Martin sú stíhaní vo väzbe, 15-ročný Nikolas na slobode. Za tento čin im hrozí 12 až 20 rokov, v prípade mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies