Macron sľubuje svojim voličom zmenu, nádej a lepšiu budúcnosť

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 07:49 • 2 min
Macron sľubuje svojim voličom zmenu, nádej a lepšiu budúcnosť

PARÍŽ - Prísľubom zmeny a obnovením dôvery sa snažil voličov počas posledného predvolebného mítingu presvedčiť prezidentský kandidát Emmanuel Macron.

slovakia

left justify in out

Prejav v meste Albi na juhu Francúzska venoval mládeži. Macron na poslednom mítingu Francúzom v prípade svojho zvolenia sľúbil, že "vráti krajine silu a vybuduje efektívnejšiu a férovejšiu spoločnosť". Vypočuť si ho do centra mesta Albi prišlo približne 4000 ľudí.

 

Kandidát hnutia Vpred! avizoval "úplnú obnovu" a vyzval voličov neúspešných kandidátov z prvého kola volieb, aby podporili "šancu na nádej a budúcnosť". Svoju súperku Marine Le Penovú obvinil, že nemá žiaden návrh pre krajinu a jej plán "nikam nevedie".

 

Dvojica prezidentských kandidátov sa v stredu stretla v televíznej debate. Diváci aj komentátori vyhodnotili Macronove počínanie v televíznom dueli ako presvedčivejšie a dôveryhodnejšie. O novej hlave štátu rozhodnú Francúzi v druhom kole volieb v nedeľu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies