Mačky majú skutočne deväť životov: Neuveríte, čo sa podarilo prežiť austrálskemu mačiatku!

NETKY.SK • 6 September 2018, 11:10 • 2 min
Mačky majú skutočne deväť životov: Neuveríte, čo sa podarilo prežiť austrálskemu mačiatku!

11-týždňové mačiatko prežilo doslova hrôzu.

slovakia

left justify in out

Pre všetky mláďatá je typické, že sú zvedavé a radi objavujú nové veci. Veľa toho však ešte nepoznajú, a preto nevedia, aké nebezpečenstvo na nich môže číhať. Na to doplatilo aj mačiatko Austrálčanky Katie Gayovej.

 

Mačička menom Cleo sa zoznamovala s novým prostredím, nakoľko si ju jej majiteľka zaobstarala len nedávno. Ako sa tak prechádzala po Katieinom dome, narazila na perfektnú skrýšu. Bola okrúhla a plná mäkkých tkanín. Žiaľ, bola to naložená práčka tesne pred spustením.

 

Katieina matka krátko na to do práčky doložila niekoľko posledných vecí a zapla 15-minútový cyklus prania. O Cleo, ktorá sa ukrývala v bubne, ani len netušila. Následne, po ukončení prania, začala žena prádlo z práčky vyberať. Všimla si, že je celé znečistené od mačacích výkalov, myslela si preto, že mačiatko vykonalo potrebu do bielizne ešte pred spustením prania. Potom však zdesene vytiahla aj nehybné telíčko Cleo.

 

„Mysleli sme si, že je mŕtva,“ priznala sa majiteľka. Keď však nahmatala mačke pulz, okamžite ju vzala k veterinárovi. Tomu sa zakrátko podarilo priviesť Cleo k vedomiu. Počas dňa sa jej stav rapídne zlepšoval a momentálne je už úplne v poriadku. Práčke sa však už bude zrejme vyhýbať veľkým oblúkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies