VIDEO Mačkovitým šelmám sa chrbtom radšej neotáčajte!

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Mačkovitým šelmám sa chrbtom radšej neotáčajte!

MONTERREY – To, že sa mačkovitým šelmám neoplatí obracať chrbtom, už asi viete. V okamihu totiž využijú vašu nepozornosť a zaútočia. Niekedy to však dopadne aj inak...

slovakia

left justify in out

V Mexiku existuje nadácia Black jaguar – White tiger, ktorá poskytuje útočisko vyše 200 mačkovitým šelmám. Nachádzajú sa tu tigre, levy, jaguáre, leopardy a iné. Jedným z cieľov tejto nadácie je starostlivosť o nechcené zvieratá a boj proti zákonu, ktorý umožňuje v Mexiku legálny chov týchto divokých tvorov.

 

Majiteľom je Eduardo Serio, ktorý počas jednej služobnej cesty zavítal do Monterrey a už sa do Los Angeles nevrátil. Založil túto nadáciu a stará sa o tieto nádherné mačkovité šelmy.

 

Jednou z nich je aj čierny panter Kal-El (rodné meno Supermana), ktorého Eduardo zachránil ešte ako mláďa. Odvtedy ho Kal-El rešpektuje ako otca a nikdy by mu neublížil.

 

V súčasnosti sú tieto šelmy na pozemku s rozlohou 12 hektárov, avšak Eduardo sa prostredníctvom svojej internetovej stránky snaží získavať ďalšie peniaze, aby tieto nádherné zvieratá našli domov na podstatne väčšom území.

 

Pozrite sa, ako Kal-El „zaútočí“ na Eduarda, keď sa šelme otočí chrbtom...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies