Macko Pu a kráľovná: Pri príležitosti 90. narodenín Alžbety II. sa objavilo pokračovanie obľúbenej rozprávky

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 12:21 • 2 min
Macko Pu a kráľovná: Pri príležitosti 90. narodenín Alžbety II. sa objavilo pokračovanie obľúbenej rozprávky

LONDÝN - Pri príležitosti nedávnych 90. narodenín britskej kráľovnej Alžbety II. sa v Británii objavilo aj pokračovanie ságy o Mackovi Pu. K dobre známym postavám pribudla kráľovná Alžbeta i jej pravnuk princ George.

slovakia

left justify in out

Kniha Winnie the Pooh and the Royal Birthday je venovaná 90. narodeninám kráľovnej i Macka Pu, ktorý sa spolu s Krištofom Robinom vydáva na návštevu Londýna.

 

Pri prehliadke pamätihodností naďabia v Buckinghamskom paláci na princa Georgea, ako beží za svojou prastarou mamou, ním prezývanou aj gan-gan.

 

Autorka pokračovania obľúbenej detskej knihy Jane Riordanová však nezabudla ani na ďalších priateľov Macka Pu: v príbehu sa našlo miesto pre Tigra, Híkaja i pre Prasiatko, ktoré princovi Georgeovi venovalo darček k druhým narodeninám.

 

Kniha sa teší veľkému úspechu u čitateľov, a to aj vďaka vydareným ilustráciám, na ktorých majú členovia kráľovskej rodiny oblečenie vo svojich obľúbených farbách: princ George je zachytený v krátkych nohaviciach a modrom kardigane, zatiaľ čo jeho gan-gan - známa svojou záľubou vo výrazných odtieňoch - v malinovočervených šatách.

 

Krátky príbeh je zdarma dostupný na webovej stránke: https://cdnvideo.dolimg.com/cdn_assets/c746f1893ff36c08a697a03e750688a e3bc4c498.pdf.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies