Macko po Cibulkovej postupe: 'Domča podala obdivuhodný výkon'

NETKY.SK • 23 Január 2014, 08:17 • 2 min
Macko po Cibulkovej postupe: 'Domča podala obdivuhodný výkon'

MELBOURNE - Reakcia prezidenta Slovenského tenisového zväzu Tibora Macka na postup Dominiky Cibulkovej do finále dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne:

slovakia

left justify in out

Tibor Macko: "Domča podala v semifinále obdivuhodný výkon. Pozorne sledujem jej zápasy na tohtoročnom Australian Open, no na to, čo predviedla dnes proti Radwaňskej, nemám jednoducho slov. Jednu z najkvalitnejších hráčok na okruhu WTA nepustila prakticky k ničomu, väčšinu lôpt si uhrala sama a prezentovala sa množstvom winnerov. Nečakal som, že duel bude mať až taký jednoznačný priebeh, no mala impozantný vstup a psychicky to zvládla bravúrne. Je v takej pohode, že môže v Melbourne zdolať kohokoľvek. Proti Na Li to bude úplne iné stretnutie. Číňanka je mimoriadne skúsená hráčka, na Australian Open bude už tretíkrát vo finále. Domča však má šancu vyhrať celý turnaj. Je radosť pozerať sa na ňu, ako sa teší z tenisu a ako sa pohybuje po kurte, významnú úlohu zohráva aj skvelé zázemie, ktoré má v Austrálii."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies