Macklemore vydá tento rok nový album

NETKY.SK • 6 Január 2015, 08:51 • 2 min
Macklemore vydá tento rok nový album

LOS ANGELES - Americký rapper Macklemore plánuje tento rok vydať nový album. Tridsaťjedenročný interpret to prezradil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, keď reagoval na príspevok fanúšičky, ktorá sa sťažovala, že hudobník nevydal nový počin.

slovakia

left justify in out

"Tento rok ho dostaneš. Ver tomu," napísal muzikant. Správy o pripravovanej novinke potvrdil aj nemenovaný zdroj amerického týždenníka Billboard. Podľa neho Macklemore vydá album v druhej polovici tohto roka. 

 

Macklemore je známy najmä z dua Macklemore & Ryan Lewis. Formácia vydala v roku 2012 debutový album The Heist, ktorý sa dostal na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Zo štúdiovky pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us (feat. Ray Dalton), Same Love (feat. Mary Lambert) a Thrift Shop (feat. Wanz). Skupina má na konte množstvo cien, medzi ktorými sú napríklad štyri Grammy či dve American Music Awards. Macklemore vydal ako sólový interpret v roku 2005 album The Language of My World. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies