Macklemore sa stal otcom a taktiež sa oženil

NETKY.SK • 6 August 2015, 10:09 • 2 min
Macklemore sa stal otcom a taktiež sa oženil

LOS ANGELES - Americký rapper Macklemore prezradil, že sa mu ešte 29. mája narodila dcéra Sloane Ava Simone Haggerty.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný interpret okrem toho oznámil, že sa 27. júna oženil s dlhoročnou priateľkou Triciou Davis. Spravili tak po tom, ako americký najvyšší súd povolil manželstvá osôb rovnakého pohlavia. Macklemore informoval o narodení dcéry ako aj svadbe v stredu, keď predstavil novú skladbu Growing Up (Sloane's Song), ktorú nahral s producentom Ryanom Lewisom a spevákom Edom Sheeranom.

 

Macklemore, vlastným menom Ben Haggerty, je známy najmä z dua Macklemore & Ryan Lewis. Formácia vydala v roku 2012 debutový album The Heist, ktorý sa dostal na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Zo štúdiovky pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us, Same Love a Thrift Shop. Skupina má na konte množstvo cien, medzi ktorými sú napríklad štyri Grammy či dve American Music Awards. Macklemore vydal ako sólový interpret v roku 2005 album The Language Of My World.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona