Macklemore & Ryan Lewis zverejnili videoklip ku skladbe Kevin

NETKY.SK • 25 Február 2016, 11:16 • 2 min
Macklemore & Ryan Lewis zverejnili videoklip ku skladbe Kevin

NEW YORK - Americké hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis predstavilo videoklip ku skladbe Kevin, ktorá vznikla v spolupráci s gospelovým spevákom Leonom Bridgesom.

slovakia

left justify in out

O réžiu čiernobieleho klipu sa postaral 27-ročný Lewis v spolupráci s Jasonom Koenigom. V skladbe sa formácia kriticky vyjadruje k drogovej závislosti či zneužívaniu liekov na predpis. Pieseň je totiž poctou zosnulému priateľovi Macklemorea, ktorý sa v roku 2010 predávkoval práve liekmi na predpis.


Kevin pochádza zo štúdiovky This Unruly Mess I've Made, ktorá vyjde v piatok 26. februára. Novinka bude obsahovať trinásť skladieb vrátane už skôr zverejnených Downtown, Growing Up a White Privilege II. Ako hostia sa na albume predstavia tiež Ed Sheeran, Chance the Rapper, Jamila Woods, DJ Premier, Idris Elba, Carla Morrison, Anderson Paak a ďalší.


Formácia Macklemore & Ryan Lewis sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009 a tvoria ju 32-ročný rapper Ben "Macklemore" Haggerty a dídžej a producent Ryan Lewis. Formácia má na konte debutový album The Heist (2012), z ktorého pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us (feat. Ray Dalton), Same Love (feat. Mary Lambert) či Thrift Shop (feat. Wanz). Duo získalo predvlani v januári štyri ceny Grammy, keď ich vyhlásili za nováčika roka, skladba Thrift Shop triumfovala v kategóriách Najlepší rapový výkon a Najlepšia rapová skladba a štúdiovka The Heist zvíťazila medzi rapovými albumami.

 


Tracklist albumu Macklemore & Ryan Lewis - This Unruly Mess I've Made:
01 Light Tunnels f. Mike Slap
02 Downtown f. Eric Nally, Melle Mel, Kool Moe Dee & Grandmaster Caz
03 Brad Pitt's Cousin f. XP
04 Buckshot f. KRS-One & DJ Premier
05 Growing Up f. Ed Sheeran
06 Kevin f. Leon Bridges
07 St. Ides
08 Deed To Know f. Chance the Rapper
09 Dance Off f. Idris Elba & Anderson .Paak
10 Let's Eat f. XP
11 Bolo Tie f. YG
12 The Train f. Carla Morrison
13 White Privilege II f. Jamila Woods



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona