Macklemore & Ryan Lewis zverejnili skladbu White Privilege II

NETKY.SK • 22 Január 2016, 11:55 • 2 min
Macklemore & Ryan Lewis zverejnili skladbu White Privilege II

LOS ANGELES - Americké hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis zverejnilo skladbu White Privilige II, ktorú nahralo v spolupráci so speváčkou Jamilou Woods.

slovakia

left justify in out

Takmer deväťminútová pieseň pochádza z ich pripravovanej druhej štúdiovky This Unruly Mess That I've Made, ktorá vyjde 26. februára. Novinka bude obsahovať tiež singel Downtown, ktorý dvojica predstavila vlani v auguste, či skladby Kevin a Growing Up (Sloane's Song). Na poslednej spomínanej spolupracovali so spevákom Edom Sheeranom.

 


Macklemore & Ryan Lewis sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2009. Skupinu tvoria 32-ročný rapper Ben Haggerty a 27-ročný dídžej a producent Ryan Lewis. Formácia má na konte debutový album The Heist (2012), z ktorého pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us (feat. Ray Dalton), Same Love (feat. Mary Lambert) či Thrift Shop (feat. Wanz). Duo získalo predvlani v januári štyri ceny Grammy, keď ich vyhlásili za nováčika roka, skladba Thrift Shop triumfovala v kategóriách Najlepší rapový výkon a Najlepšia rapová skladba a štúdiovka The Heist zvíťazila medzi rapovými albumami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies