Macklemore & Ryan Lewis predstavili klip ku skladbe Dance Off

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 13:09 • 2 min
Macklemore & Ryan Lewis predstavili klip ku skladbe Dance Off

NEW YORK - Americké hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis zverejnilo videoklip ku skladbe Dance Off, na ktorej spolupracovali s anglickým hercom, producentom, dídžejom a rapperom Idrisom Elbom.

slovakia

left justify in out

Ten v tri a pol minútovom videu aj účinkuje. Réžie novinky, v ktorej ľudia tancujú pri rôznych príležitostiach, sa ujali člen formácie Ryan Lewis a Jason Koenig. Skladba, do ktorej prispel vokálmi aj Anderson .Paak, pochádza z druhého štúdiového albumu dvojice, ktorý vyšiel vo februári pod názvom This Unruly Mess I've Made.


Formácia Macklemore & Ryan Lewis sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009 a tvoria ju 32-ročný rapper Ben "Macklemore" Haggerty a dídžej a producent Ryan Lewis. Z ich debutového albumu The Heist (2012) pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us (feat. Ray Dalton), Same Love (feat. Mary Lambert) či Thrift Shop (feat. Wanz). Duo získalo predvlani v januári štyri ceny Grammy, keď ich vyhlásili za nováčika roka, skladba Thrift Shop triumfovala v kategóriách Najlepší rapový výkon a Najlepšia rapová skladba a štúdiovka The Heist zvíťazila medzi rapovými albumami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies