Mackenzie Dernová triumfovala aj vo svojom druhom vystúpení v UFC

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 15:45 • 2 min
Mackenzie Dernová triumfovala aj vo svojom druhom vystúpení v UFC

BRATISLAVA - Mackenzie Dernová zápasila minulý víkend na UFC 224. Váženie jej vôbec nevyšlo podľa predstáv, nakoľko navážila o 7,4 libier viac ako bola povolená váha. V UFC sa takéto niečo stáva zriedkavo, jej súperka mohla odstúpiť ale nespravila tak. Dernová však dostala pokutu vo forme 30% z jej zápasového honoráru.

slovakia

left justify in out

Jej súperka Amanda Cooperová bola na ňu dosť nahnevaná, jej slová pred zápasom: "Neprekvapuje ma, že Mackenzie nedokázala spraviť váhu, ale skutočnosť, že bola ťažšia o 7,4libri je hanba voči každému profesionálovi. Tak ľahko sa ma ale nezbaví. Zápas je ešte stále aktuálny. Zajtra v Brazílii to bude zápas medzi slamou a mušou váhou."

 

Počas váženia bola medzi oboma zápasníčkami veľmi napätá atmosféra, Cooperová na konci ani nepodala Dernovej ruku, čo mladú Brazílčanku dosť nahnevalo.

 

Cooperová pred zápasom ešte povedala, že má o 15 rokov viac skúseností v zápasení v stoji ako Dernová takže túto výhodu sa hodlá aj využiť.

V zápase sa to ale vôbec neukázalo. Dernová začala veľmi rozumne, prvé dve minúty prebiehali v stoji, vôbec to nevyzeralo tak ako keby zápas chcela preniesť na zem.

 

Ale potom to prišlo, po prestrelke úderov sa dostali na zem. Tu už Dernová nezaváhala ani na sekundu. Potom ako sa dostala nad svoju súperku začala ju zasypávať údermi. Keď to už Cooperová nevydržala, otočila sa Dernovej chrbtom čo sa jej stalo osudovou chybou, nakoľko je Dernová jedna z najlepších zápasníčok brazílskeho jiu jiitsu na svete tak situáciu ihneď využila a svoju súperku nekompromisne uškrtila.

 

Dernová predviedla ďalší krásny zápas tak dúfajme, že sa zo zhadzovania váhy poučila a že ju čoskoro zasa uvidíme zápasiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies