Mackenzie Dern: Ronda ma nikdy neinšpirovala, chcem dosiahnuť väčšie úspechy ako ona

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 11:52 • 2 min
Mackenzie Dern: Ronda ma nikdy neinšpirovala, chcem dosiahnuť väčšie úspechy ako ona

LAS VEGAS - Mladá nádejná zápasníčka Mackenzie Dernová je zatiaľ viacej známa vo svojom základnom športe ako v MMA, ale už aj v tomto kompelxnom športe má na svojom konte 3 výhry. Jej súperky boli tiež začiatočníčky ale predsa len treba niekde začať. Ide o profesionálnu zápasníčku BJJ kde je viac násobnou majsterkou sveta Gi aj v NoGi a je víťazkou rôznych turnajov po celom svete. Podľa odborníkov je to jedna najlepšia zápasníčka na svete.

slovakia

left justify in out

MMA sa venuje od minulého roku a na svojom konte má tri výhry, dve na body a jednu na páku na ruku súperky. Jej posledný zápas sme mohli vidieť 10. marca keď na body porazila Katherinu Royovú v organizácií Legacy Fighting Alliance 6.

 

V rozhovore pre Sherdog nedávno povedala, že Rouseyová pre ňu nikdy nebola idolom a verí tomu, že ju jedného dňa predbehne aj v sledovanosti aj v kariére.

 

"Nikdy pre mňa nebola žiadnym idolom. Možno kvôli jej osobnosti, neviem. Zatiaľ sme sa nestretli, tak neviem posúdiť aká je v realite. Nikdy ma neinšpirovala. Chcela by som sa stať slávnejšou ako je ona. Podľa mňa som úplne iná ako je ona, reprezentujem úplne niečo iné ako ona. Mám iný štýl, a chcem sa sním dostať čo najďalej."

 

Po jednom z jej víťazných zápasov ju chválil Hendo, podľa neho bude raz určite väčšou osobnosťou ako Rouseyová. Talent v nej vidia teda aj iní, ale na to aby dosiahla väčší úspech ako Rouseyová si ešte trocha budeme musieť počkať, ale určite je na dobrej ceste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies