Mackenzie Davis si zahrá v pokračovaní filmu Blade Runner

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 10:42 • 2 min
Mackenzie Davis si zahrá v pokračovaní filmu Blade Runner

OTTAWA - Kanadská herečka Mackenzie Davis sa predstaví v pokračovaní sci-fi trileru Blade Runner (1982). Zatiaľ však nie je známe, akú postavu vo filme stvárni. Snímka režiséra Denisa Villeneuvea by sa mala do slovenských kín dostať 11. januára 2018 a 29-ročná Davis si v nej zahrá po boku Ryana Goslinga či Harrisona Forda, ktorý opäť stvárni Ricka Deckarda.

slovakia

left justify in out

Autormi scenára sú Michael Green a Hampton Fancher, ktorý sa podieľal aj na tvorbe pôvodnej snímky. V novinke, na ktorej pracuje tiež režisér prvého filmu Ridley Scott, sa predstavia okrem spomínaných aj Dave Bautista, Ana de Armas, Carla Juri, Robin Wright alebo Sylvia Hoeks.


Príbeh snímky sa bude odohrávať niekoľko desaťročí po udalostiach z prvého filmu, v ktorom mal Rick Deckard nájsť a odstrániť replikantov. S nakrúcaním plánujú začať v júli.


Mackenzie Davis si zahrala v snímkach Na mol (2012), Plato's Reality Machine (2013), (Ne)zadaní (2014), Marťan (2015) alebo A Country Called Home (2015). V súčasnosti účinkuje v seriáli PC Rebeli (2014). Predstavila sa tiež v trileri Always Shine (2016), vďaka ktorému ju ocenili na Tribeca Film Festivale.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies