Mačka strávila víkend na stožiari elektrického vedenia

NETKY.SK • 17 Február 2015, 14:52 • 2 min
Mačka strávila víkend na stožiari elektrického vedenia

HELENA - Mačka istej Ryilee Stratton strávila takmer celý víkend na stožiari elektrického vedenia. Udalosť sa stala v meste Helena v americkom štáte Montana.

slovakia

left justify in out

Domáci miláčik vyliezol na vrchol stĺpa v piatok večer, no odmietal zliezť dolu. Jedenásťročná Stratton a jej rodina preto kontaktovali elektrárenskú spoločnosť, tá im však spočiatku odmietala počas víkendu pomôcť. Po dvadsiatich štyroch hodinách mačka stále čakala na záchranu. V nedeľu spoločnosť napokon oznámila, že pracuje na pláne, ako zviera zachrániť. "Máme starosť o bezpečnosť mačky a tiež našich ľudí. Odpojenie prúdu je možné len v určitom prípade," vysvetlili na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook.

 

Zamestnanci spoločnosti mačku napokon zachránili s pomocou vysokozdvižného vozíka a bez odpojenia prúdu, ktorý presmerovali cez meniče napätia. Mačku následne odovzdali majiteľke. Počas záchrannej akcie sa nikto nezranil.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies