Machovec sa vrátil do Ostravy, Karlík neuspel na skúške

NETKY.SK • 18 Február 2016, 15:47 • 2 min
Machovec sa vrátil do Ostravy, Karlík neuspel na skúške

OSTRAVA - Slovenský futbalista Jaroslav Machovec predsa len bude v aktívnej kariére pokračovať v českom prvoligovom Baníku Ostrava.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný (nar. 5. septembra 1986) obranca, ktorý v jesennej časti sezóny 2015/2016 najvyššej súťaže nastúpil na desať stretnutí, sa hneď na začiatku zimnej prípravy rozhodol vrátiť do svojej domoviny, čo sa mu však napokon nepodarilo.

 

"Zatiaľ si nový angažmán na Slovensku nenašiel, takže sa nahneval a chce sa vrátiť. Je to ďalší trochu skúsený stopér alebo ľavý bek, budeme mať na výber. Iba s dvoma stopérmi by nebolo možné hrať Synot ligu," komentoval tréner Ostravčanov Vlastimil Petržela na serveri iDnes.cz.


Naopak, dres Baníka si neoblečie Karol Karlík. Naposledy defenzívny univerzál Spartaka Myjava tam neuspel na skúške. "Ukončili sme jeho testovanie. Hral za juniorku a jej kouč s ním nebol spokojný," dodal Petržela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies