Macháčková: Ponuku na spoluprácu od Radoslava Procházku zvažujem

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 15:53 • 2 min
Macháčková: Ponuku na spoluprácu od Radoslava Procházku zvažujem

PRIEVIDZA - Ponuku na spoluprácu pri zakladaní novej politickej strany, ktorej vznik dnes avizoval poslanec Národnej rady SR Radoslav Procházka (nezaradený), primátorka Prievidze Katarína Macháčková zvažuje.

slovakia

left justify in out

"Musíme sa opätovne stretnúť a rokovať o tom, čo bude obsahovať jej program, vízie či financovanie," uviedla pre TASR Macháčková.  
     

Ako pokračovala, chcela by predovšetkým to, aby strana podporovala silné regióny Slovenska. "Aby mala veľa zástupcov samospráv, nielen primátorov, ale aj starostov, lebo práve títo zástupcovia najlepšie poznajú problémy Slovenska," vysvetlila.  
     

Poslanec NR SR dnes na tlačovej konferencii oznámil, že sa po májovej schôdzi parlamentu vzdá poslaneckého mandátu a je pripravený založiť politickú stranu a sieť ľudí, ktorí sa pokúsia od občanov získať čo najsilnejšie poverenie na premenu štátu ako zlyhávajúceho labyrintu a bremena. Hodnoty, programy, ciele a štruktúry nového subjektu podľa jeho slov oznámi neskôr, rovnako sa dnes ešte nechcel vyjadriť k jeho financovaniu. Novú politickú stranu by chcel mať hotovú už na jeseň, keďže sa plánuje zapojiť do komunálnych volieb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies