Macedónsko možno povedie Gianfranco Zola

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 16:15 • 2 min
Macedónsko možno povedie Gianfranco Zola

SKOPJE - Zoznam kandidátov na uvoľnený post trénera macedónskej futbalovej reprezentácie sa zúžil podľa štvrtkového vydania denníka Makedonski Sport na posledných päť mien.

slovakia

left justify in out

Referoval o tom web macedonianfootball.com. Prezident tamojšieho zväzu Ilčo Gjorgioski údajne vybral nasledovné kvinteto finalistov: Taliana Gianfranca Zolu, Srbov Milovana Rajevaca a Ljubinka Druloviča, Bulhara Ľuboslava Peneva a Slovinca Slavišu Stojanoviča.

 

Najznámejším menom je 48-ročný Gianfranco Zola. Niekdajší taliansky reprezentant viedol kluby West Ham United (2008 - 2010), Watford (2012 - 2013) a Cagliari (2014 - 2015). Iný zdroj ekipa.mk favorizuje Milovana Rajevaca, na budúci týždeň by sa mali začať rokovania o nástupcovi Boška Gjurovského. Toho funkcionári národnej federácie FFM odvolali pre neuspokojivé výsledky. Päťdesiattriročný Gjurovski počas necelého roka a pol vo funkcii - od 26. novembra 2013 - dosiahol z 11 zápasov bilanciu dve víťazstvá (nad Lotyšskom a Luxemburskom), tri remízy a šesť prehier (vrátane vlaňajšej novembrovej domácej 0:2 s tímom SR). 

 

Macedónsko po piatich stretnutiach kvalifikácie budúcoročného kontinentálneho šampionátu figuruje na predposlednej piatej priečke v tabuľke "céčka" s tromi bodmi za štatistiku 1-0-4 pri skóre 5:12. Na Slovensku sa predstaví 14. júna 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies