Macedónec Peševski na rok do Podbrezovej

NETKY.SK • 3 Február 2016, 15:19 • 2 min
Macedónec Peševski na rok do Podbrezovej

KEMER - Macedónsky futbalista Dejan Peševski sa po skončení angažmánu v FK Dukla Banská Bystrica dohodol na ročnej spolupráci s fortunaligovým FO ŽP Šport Podbrezová.

slovakia

left justify in out

"Debatoval som s funkcionármi klubu aj realizačným tímom. Zimnú prípravu na jarnú časť sezóny 2015/2016 som začal s A-mužstvom. Absolvoval som kondičné sústredenie na Táloch a nasledujúci týždeň sme to dotiahli," objasnil 22-ročný kreatívny stredopoliar na oficiálnej internetovej stránke horehronského klubu. Peševski na sídlisku Kolkáreň hral už v roku 2014, na Slovensku pôsobil aj v FC Spartak Trnava, MFK Ružomberok a uplynulú jeseň strávil v spomenutej Banskej Bystrici v druhej najvyššej súťaži, kde nastúpil na tucet stretnutí a strelil tri góly. Zverenci Mareka Fabuľu aktuálne sú na sústredení v tureckom Kemeri, pobudnú tam do stredy 10. februára.

Káder FO ŽP Šport Podbrezová na sústredení v tureckom Kemeri:
Brankári: Martin Kuciak, Patrik Lukáč (prestup z FK Senica), Branislav Pavol (z dorastu)
Hráči do poľa: Daniel Magda (z dorastu), Matúš Turňa (naposledy FC DAC 1904 Dunajská Streda), Milovan Kapor, Lazar Djordjevič (prestup z FC VSS Košice), Patrik Vajda, Pablo Podio, René Duda (z juniorky), Blažej Vaščák, Pavol Šafranko (hosťovanie z 1. FC Tatran Prešov), Miroslav Viazanko, Ján Krivák (prestup z SV Ferschnitz/Rak.), Jaroslav Kostelný (prestup z FC Nitra), Adam Lipčák (z dorastu), Július Szöke, Matej Kochan, Dejan Peševski (prestup z FK Dukla Banská Bystrica), Juraj Pančík, Nikola Andrič, Andrej Rendla, Roman Sabler

Ďalší program prípravných stretnutí FO ŽP Šport Podbrezová na sústredení v tureckom Kemeri (30. januára - 10. februára):
Sobota 6. februára: FC Paksi (Maď.) - FO ŽP Šport Podbrezová
Utorok 9. februára: BK Odense (Dán.) - FO ŽP Šport Podbrezová



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies