Macedónčania proti Slovákom bez Ibraimiho

NETKY.SK • 10 November 2014, 15:28 • 2 min
Macedónčania proti Slovákom bez Ibraimiho

SKOPJE - Stredopoliar Agim Ibraimi zo slovinského klubu NK Maribor pre zápal pľúc nebude k dispozícii macedónskej futbalovej reprezentácii na zápas proti Slovákom (sobota 15. novembra o 20.45 h v Skopje) v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Tréner Boško Gjurovski stanoví náhradníka neskôr.

 

"Pre nás je jeho absencia citeľnou stratou, pretože mal skvelú formu. Mrzí ma táto situácia, ale musíme sa s ňou vyrovnať," povedal Gjurovski. 

Macedónčania majú zraz v pondelok večer v hoteli Grand Plaza, prvý tréning si naplánovali na utorok o 11.00 h. Informácie priniesla internetová stránka národnej federácie FFM. 

 

Macedónsko pri vstupe do kvalifikácie prehralo vo Valencii so Španielskom vysoko 1:5. Potom doma zvíťazilo nad Luxemburskom 3:2 a následne si pripísalo prehru 0:1 na Ukrajine. Slováci sú zatiaľ stopercentní a na čele C-skupiny majú 9 bodov z troch súbojov, Macedónčanom patrí štvrtá pozícia. 

 

Aktualizovaná nominácia macedónskej futbalovej reprezentácie na stretnutie proti Slovensku (sobota 15. novembra o 20.45 h v Skopje) v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska: 
Brankári: Tome Pačovski (Mechelen/Belg.), Martin Bogatinov (Ermis Aradippou/Cypr.) 
Obrancovia: Vanče Šikov (Austria Viedeň/Rak.), Daniel Mojsov (Brann Bergen/Nór.), Daniel Georgievski (Melbourne Victory/Aus.), Stefan Ristovski (FC Parma/Tal.), Ezgjan Alioski (FC Schaffhausen/Švaj.), Aleksandar Damčevski (NAC Breda/Hol.) 
Stredopoliari: Muhamed Demiri (FC St. Gallen/Švaj.), Aleksandar Trajkovski (Zulte Waregem/Belg.), Nikola Gligorov (Vardar Skopje), Besart Abdurahimi (Lokeren/Belg.), David Babunski (FC Barcelona "B"/Šp.), Arijan Ademi (Dinamo Záhreb/Chor.) 
Útočníci: Aco Stojkov (FK Rabotnički), Mirko Ivanovski (CFR Kluž/Rum.), Adis Jahovič (Krídla Sovietov Samara/Rus.), Jovan Kostovski (OH Leuven/Belg.), Krste Velkoski (FK Sarajevo/Bosna a Herc.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies