Macaulay Culkin zareagoval na správy o úmrtí sériou fotografií

NETKY.SK • 10 November 2014, 12:39 • 2 min
Macaulay Culkin zareagoval na správy o úmrtí sériou fotografií

LOS ANGELES - Americký herec a spevák Macaulay Culkin sa sériou fotografií na Instagrame a sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter vyjadril k víkendovým falošným správam o jeho smrti.

slovakia

left justify in out

Spolu so spoluhráčmi z kapely The Pizza Underground zverejnil viacero vtipných fotografií, ktoré dokazujú, že je nažive. Na jednej z nich pózuje usmiaty Culkin so slnečnými okuliarmi a fľašou ovocného nápoja v ruke. "Sme na turné, hlupáci," napísali k obrázku. Na ďalšej jeden zo spoluhráčov pridržiava "bezvládneho" Culkina, čím odkazujú na film Víkend u Bernieho (1989), v ktorom dvaja kolegovia predstierajú, že ich mŕtvy šéf je stále nažive.

 

Macaulay Culkin bol v rokoch 1990 až 1994 najlepšie plateným detským hercom na svete. Srdcia divákov a diváčok si získal v roku 1990 stvárnením Kevina McCallistera v kinohite Sám doma (1990), ktorý mu vyniesol nomináciu na Zlatý glóbus. Chlapčeka, ktorý trávi Vianoce bez rodiny, si zahral znovu o dva roky neskôr v pokračovaní filmu s názvom Sám doma 2: Stratený v New Yorku (1992). Medzitým sa predstavil aj po boku Dana Aykroyda a Jamie Lee Curtis vo filme Moja prvá láska (1991). V roku 1993 stvárnil psychicky labilného a žiarlivého Henryho Evansa vo filme Dobrý synček. O rok neskôr sa vrátil k postave opusteného syna, ktorý bojuje s hlúpymi zločincami, v snímke Sám doma a bohatý (1994). V tom istom roku sa do slovenských kín dostalo aj rodinné fantasy Strážca kníh (1994), v ktorom si zahral Richa Taylera. Práve postavy v detských a rodinných komédiách ho udržali na vlne ako úspešného mainstreamového detského herca. S miliónovým kontom a rozvedenými rodičmi však mladík v štrnástich rokoch celému svetu oznámil, že odchádza do hereckého dôchodku. Ako 17-ročný sa 21. júna 1998 zosobášil s broadwayskou herečkou Rachel Miner, ktorá mala v tom čase tiež iba 17 rokov. Rozviedli sa 5. augusta 2000. V rokoch 2002 - 2010 randil s herečkou Milou Kunis. K herectvu sa ešte niekoľkokrát vrátil, no bez výraznejšieho úspechu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona