Macaulay Culkin na seba opäť strhol pozornosť: Takto sa pokúsil Rowlingovej votrieť do filmu

NETKY.SK • 28 September 2018, 15:00 • 2 min
Macaulay Culkin na seba opäť strhol pozornosť: Takto sa pokúsil Rowlingovej votrieť do filmu

Macaulay Culkin má zrejme núdzu o "kšefty".

slovakia

left justify in out

Macaulay Culkin je známy najmä zo stvárnenia roztomilého Kevina z filmov Sám doma. Odvtedy však už prešlo veľa času a herec medzi tým zápasil so závislosťou na drogách. Režiséri ho do svojich filmov veľmi neobsadzovali, zrejme mali obavy, či je tou správnou a spoľahlivou osobou. Culkinovi sa však za filmom evidentne cnie, preto sa rozhodol pomôcť si sám.

 

J. K. Rowlingová, autorka príbehu o Harry Potterovi, momentálne pripravuje nový film, ktorý by mal na Harryho Pottera nadväzovať. Je autorkou námetu a rovnako aj režisérkou. V rámci tweetu, ktorým Culkin reagoval na polemiku ohľadom obsadenia postavy Nagini, sa Rowlingovej pomerne okato vtieral do pozornosti, dokonca sa jej ponúkol, ako herec. „Taktiež, nemohli by ste ma pripísať do ďalšieho filmu? To som ja, Macaulay Culkin (z filmu Sám doma) a tiež som aj Vládca kníh (takže skúsenosti s čarovaním mám),“ uviedol okrem iného.

Samozrejme, herec je známy svojím uštipačným humorom, preto sa dá predpokladať, že len žartoval. No, uvidíme, v ďalšom z Rowlingovej filmov sa možno napokon objaví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies