Mac Miller vydá v septembri nový album

NETKY.SK • 8 August 2015, 09:09 • 2 min
Mac Miller vydá v septembri nový album

LOS ANGELES - Americký rapper Mac Miller oznámil, že 18. septembra vydá svoju tretiu štúdiovku s názvom GO:OD AM.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať sedemnásť skladieb vrátane singla 100 Grandkids, ktorý produkoval Sha Money XL. K tejto skladbe už 23-ročný interpret zverejnil aj videoklip. Mená zvyšných skladieb, ako aj prípadných hostí, však zatiaľ neprezradil.


Mac Miller, vlastným menom Malcolm James McCormick, pochádza z Pittsburghu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2007. Svoj debutový album Blue Slide Park vydal v novembri 2011, pričom nahrávka debutovala na prvej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Predvlani na ňu nadviazal albumom Watching Movies With The Sound Off, ktorý sa dostal najvyššie na tretie miesto. Rapper má na svojom konte aj jedenásť mixtapeov a dve EP nahrávky - On And On And Beyond (2011) a You (2012). Tento rok plánuje ešte vydať EP Pink Slime, ktoré nahral s Pharrellom Williamsom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona