Mabouka bude fit, podľa Zimena žilinské mužstvo napreduje

NETKY.SK • 19 Február 2016, 13:34 • 2 min
Mabouka bude fit, podľa Zimena žilinské mužstvo napreduje

ČATEŽ - Desaťdňové herné sústredenie v slovinskom komplexe Terme Čatež zakončia futbalisti MŠK Žilina pod vedením kormidelníka Adriána Guľu piatkovým prípravným stretnutím proti domácemu prvoligistovi NK Domžale, tento duel sa uskutoční od 16.30 h v Celje.

slovakia

left justify in out

Okrem Lukáša Jánošíka, ktorý musel predčasne odcestovať domov (v stredu sa podrobil operačnému zákroku roztrhnutej šľachy v členku a bude približne jeden mesiac nútene pauzovať, pozn.), má zdravotné problémy aj Ernest Mabouka. "Jeho stav sa zlepšuje, trénuje individuálne. Tešíme sa, že o pár dní sa Ernset pripojí k mužstvu," citovala oficiálna internetová stránka žilinského klubu slová asistenta trénera Mariána Zimena na adresu 27-ročného kamerunského pravého obrancu.

 

Úradujúci slovenský vicemajster figuruje po jesenných devätnástich odohraných kolách domácej Fortuna ligy na 4. mieste s 33 bodmi. Počas zimnej prestávky prišlo v klube spod Dubňa k zmenám v kádri, najmä smerom "von". "V mojich očiach mužstvo neustále napreduje. Je vidieť na hráčoch, že sa chcú zlepšovať a pracovať na sebe. Už cítim zdravú ligovú nedočkavosť," vyjadril sa pre klubový web Marián Zimen, ktorý pred blížiacim sa štartom jarnej časti tejto sezóny nevylúčil príchody nových hráčov do žilinského mužstva: "Nie sme pasívni. Práve naopak, sme aktívni a chceme naše mužstvo ešte posilniť. Uvidíme, do akej miery sa to podarí."

 

V úvodnom jarnom, celkovo 20. kole Fortuna ligy 2015/2016, nastúpia futbalisti MŠK Žilina v piatok 26. februára od 18.00 h na pôde nováčika zo Skalice, posledného 12. mužstva klasifikácie najvyššej slovenskej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies