Mötley Crüe odohrajú posledný koncert na Silvestra 2015

NETKY.SK • 22 Január 2015, 16:30 • 2 min
Mötley Crüe odohrajú posledný koncert na Silvestra 2015

BRATISLAVA - Americká kapela Mötley Crüe oznámila, že posledný koncert kariéry odohrá 31. decembra 2015 v Staples Center v domovskom Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Formácia tak zároveň urobí bodku za Final Tour, ktoré odštartovala vlani v júli. Počas koncertnej šnúry sa predstavili v USA a Kanade, pričom úlohy predskokanov sa zhostili Alice Cooper či The Raskins.

 

Zoskupenie bude na cestách aj počas tohto roka a navštívi Japonsko, Švédsko, Veľkú Britániu, Mexiko a znovu aj USA a Kanadu. Kapela sa predstaví aj na rakúskom festivale Nova Rock, ktorý sa bude konať od 12. do 14. júna v areáli Pannonia Fields pri Nickelsdorfe. "Final Tour kapely Mötley Crüe má veľký globálny úspech a je skutočným testamentom popularity tejto rockovej formácie. Silvester 2015 bude znakom ukončenia jednej éry rockovej histórie, ale niet pochýb, že hudba Mötley Crüe bude ovplyvňovať budúce generácie umelcov," uviedol Rick Franks z agentúry Live Nation. 

 

Formácia taktiež pripravuje špeciálny album pre zberateľov, ktorý bude obsahovať aj novú skladbu All Bad Things. Novinka by mala vyjsť tento rok. 

 

Mötley Crüe vznikli v roku 1981, v ktorom vydali aj debutový album Too Fast for Love. Nasledovali počiny Shout at the Devil (1983), Theatre of Pain (1985), Girls, Girls, Girls (1987), Dr. Feelgood (1989), Mötley Crüe (1994), Generation Swine (1997), New Tattoo (2000) a Saints of Los Angeles (2008). Na konte majú jednu American Music Award či tri nominácie na Grammy. Súčasnú zostavu kapely tvoria Vince Neil (spev, gitara), Tommy Lee (bicie), Nikki Sixx (basgitara, klávesy) a Mick Mars (gitara). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona