Mönchengladbach potvrdil príchod Traorého

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 14:30 • 2 min
Mönchengladbach potvrdil príchod Traorého

MÖNCHENGLADBACH 14. apríla (SITA) - Dva dni po vzájomnom zápase v rámci 30. kola I. bundesligy oznámili predstavitelia futbalovej Borussie Mönchengladbach angažovanie Ibrahimu Traorého z VfB Stuttgart.

slovakia

left justify in out

Guinejský reprezentant s francúzskymi koreňmi bude v Mönchengladbachu pôsobiť od novej sezóny s kontraktom do júna 2018. "Traoré je extrémne rýchly krídelník, s ktorým bude naša ofenzíva ešte flexibilnejšia. Prichádza k nám ako voľný hráč a my sme radi, že sa rozhodol pre náš klub," uviedol športový riaditeľ Borussie Max Eberl. 

 

Traoré má v dresoch Herthy BSC Berlín, FC Augsburg a VfB Stuttgart na konte zatiaľ 71 duelov a 6 gólov v najvyššej nemeckej súťaži a 45 stretnutí v II. bundeslige, v ktorých skóroval osemkrát. 

 

Paradoxom je, že v sobotu mohol 25-ročný ľavonohý futbalista rozhodnúť o prehre svojho budúceho zamestnávateľa, ale po jeho pokuse z priameho kopu v 87. min skončila lopta z 18 m len na brvne bránky Mönchengladbachu. Borussia vzápätí vyrovnala na konečných 1:1 a obrala VfB o dva dôležité body v boji o záchranu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies