M. Lajčák sa stretol s veľvyslancami a chargé d'affaires

NETKY.SK • 26 Apríl 2012, 06:51 • 2 min
M. Lajčák sa stretol s veľvyslancami a chargé d'affaires

M. Lajčák sa stretol s veľvyslancami a chargé d'affaires - Politika Podpredseda vlády a minister zahraničných vecí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák sa dňa 25.

slovakia

left justify in out

img

Podpredseda vlády a minister zahraničných vecí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák sa dňa 25. apríla 2012 stretol s veľvyslancami a chargé d'affaires akreditovanými na Slovensku. Minister Lajčák v príhovore zdôraznil záujem o dialóg a spoluprácu s vedúcimi zastupiteľských úradov. Zároveň prezentoval priority vlády Slovenskej republiky v oblasti zahraničnej politiky, vrátane politickej, ako aj obchodno-ekonomickej dimenzie. Zdôraznil, že Slovenská republika bude v rámci zahraničnopolitických aktivít vystupovať ako zodpovedný člen Európskej únie, ako aj transatlantických zoskupení. 
      Apoštolský nuncius v Slovenskej republike Mons. Mario Giordana v mene diplomatického zboru ocenil slová ministra Miroslava Lajčáka a rovnako tak potvrdil záujem vedúcich zastupiteľských misií akreditovaných na Slovensku o zintenzívnenie spolupráce s rezortom slovenskej diplomacie. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona