M. Lajčák prijal izraelského veľvyslanca Alexandra Ben-Zviho

NETKY.SK • 16 Máj 2012, 06:51 • 2 min
M. Lajčák prijal izraelského veľvyslanca Alexandra Ben-Zviho

M. Lajčák prijal izraelského veľvyslanca Alexandra Ben-Zviho - Politika Podpredseda vlády a minister zahraničných vecí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák prijal  15.

slovakia

left justify in out

img

Podpredseda vlády a minister zahraničných vecí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák prijal  15. mája 2012 mimoriadneho a splnomocneného veľvyslanca Štátu Izrael v Slovenskej republike Alexandra Ben-Zviho. 
      Predmetom rozhovoru bola nadchádzajúca návšteva izraelského ministra zahraničných vecí Avigdora Libermana na Slovensku v dňoch 16. a 17. mája 2012. Obaja partneri konštatovali dobrú úroveň vzťahov medzi Slovenskom a Izraelom a vyslovili sa za ich ďalšie prehlbovanie. 
      "Máme veľký potenciál, pokiaľ ide o rozvoj našich dvojstranných vzťahov s akcentom na obchodno-ekonomickú spoluprácu, a bola by škoda nevyužiť ho," povedal minister Miroslav Lajčák. 
      Zároveň sa s veľvyslancom zhodli, že vidia príležitosti na vzájomnú kooperáciu v otázke rozvojovej pomoci v tretích krajinách, predovšetkým v tých, v ktorých už v súčasnosti Slovensko a Izrael pôsobia. Miroslav Lajčák a Alexander Ben-Zvi sa venovali aj aktuálnemu vývoju v regióne Blízkeho a Stredného východu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies