M. KOČNER: Jediným cieľom niektorých v SaS bolo privatizovať SPP

NETKY.SK • 28 Február 2012, 11:56 • 2 min
M. KOČNER: Jediným cieľom niektorých v SaS bolo privatizovať SPP

M. KOČNER Jediným cieľom niektorých v SaS bolo privatizovať SPP - Politika Jediným cieľom niektorých poslancov SaS na čele s niekdajším štátnym tajomníkom ministerstva hospodárstva Martinom Chrenom bola privatizácia Slovenského plynárenského priemyslu.

slovakia

left justify in out

img

Jediným cieľom niektorých poslancov SaS na čele s niekdajším štátnym tajomníkom ministerstva hospodárstva Martinom Chrenom bola privatizácia Slovenského plynárenského priemyslu.
      "Nech povie, kto sa s ním bavil o tom, ako vymeniť premiérku? Som presvedčený, že voľba generálneho prokurátora bola o výmene premiérky," povedal Kočner. Predsedníčka vlády Iveta Radičová (SDKÚ-DS) by totiž podľa neho s privatizáciou SPP nikdy nesúhlasila. Na videozázname líder SaS Richard Sulík hovorí o tom, že jeho strana by s Ivanom Miklošom (SDKÚ-DS) ako novým predsedom vlády súhlasila.
      "Sulík u mňa nezisťoval, že kto sú zradcovia z voľby generálneho prokurátora, ale čo o tom viem, aby to náhodou niekedy nevybehlo von. To je moja teória a inak mi to nevychádza," uviedol Kočner.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona