M.I.A. si chce od Madonny požičať 16 miliónov dolárov

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 15:50 • 2 min
M.I.A. si chce od Madonny požičať 16 miliónov dolárov

USA - Od 38-ročnej interpretky požaduje americká Národná futbalová liga (NFL) odškodné za porušenie zmluvy, ktorého sa speváčka dopustila neslušným gestom v rámci polčasovej prestávky Super Bowlu v roku 2012.

slovakia

left justify in out

Britská speváčka a rapperka srílanského pôvodu M.I.A. by si rada požičala 16 miliónov dolárov (v prepočte približne 11,5 milióna eur) od kolegyne Madonny. "Madonna ummm.....môžem si požičať 16 miliónov?," napísala v pondelok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

 

Od 38-ročnej interpretky totiž americká Národná futbalová liga (NFL) požaduje 16,6 milióna dolárov (v prepočte približne 11,9 milióna eur) ako odškodné za porušenie zmluvy, ktorého sa dopustila počas vystúpenia v rámci polčasovej prestávky Super Bowlu v roku 2012. Speváčka vtedy spolu s Madonnou a rapperkou Nicki Minaj predviedla pieseň Gimme All Your Luvin', pričom ukázala vztýčený prostredník. Zástupcovia speváčky však tvrdia, že na požadované odškodné NFL nemá právo. 

 

M.I.A., vlastným menom Mathangi "Maya" Arulpragasam, sa narodila 18. júla 1975. Debutový album Arular vydala v roku 2005. Z druhej štúdiovky Kala (2007) pochádza jej komerčne najúspešnejšia pieseň Paper Planes. V roku 2009 bola vďaka skladbe O...Saya z filmu Milionár z chatrče (2008) spolu A. R. Rahmanom nominovaná na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň. O rok neskôr vydala album Maya (2010) obsahujúci aj single Born Free a XXXO. Časopis Time ju v roku 2010 zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí planéty. Vlani v novembri vydala štvrtú štúdiovku Matangi. Slovenskí fanúšikovia a fanúšičky ju mohli vidieť a počuť v roku 2011 na festivale Pohoda v Trenčíne.

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.gigwise.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies