M.I.A. predstavila VIDEOklip ku skladbe Borders

NETKY.SK • 28 November 2015, 16:05 • 2 min
M.I.A. predstavila VIDEOklip ku skladbe Borders

LONDÝN - Britská speváčka a rapperka srílanského pôvodu M.I.A. predstavila na portáli iMusic videoklip ku skladbe Borders.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročná interpretka, ktorá videoklip sama režírovala, v ňom približuje tému utečencov, pričom video dopĺňajú scény mužov snažiacich sa preliezť vysoký plot či preplaviť sa na lodi morom. Nahrávka Borders sa bude nachádzať na pripravovanom albume Matahdatah, ktorého dátum vydania M.I.A. zatiaľ nezverejnila.


M.I.A., vlastným menom Mathangi "Maya" Arulpragasam, vydala debutový album Arular v roku 2005. Z druhej štúdiovky Kala (2007) pochádza jej komerčne najúspešnejšia pieseň Paper Planes. V roku 2009 ju vďaka skladbe O...Saya z filmu Milionár z chatrče (2008) spolu A. R. Rahmanom nominovali na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň. O rok neskôr vydala album Maya obsahujúci aj single Born Free a XXXO a predvlani potom uviedla na trh štúdiovku Matangi so singlami ako Bad Girls či Double Bubble Trouble. Americký týždenník Time ju zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí planéty. Slovenskí fanúšikovia a fanúšičky ju mohli vidieť a počuť v roku 2011 na festivale Bažant Pohoda v Trenčíne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies