M.I.A. predstavila singel Freedun

NETKY.SK • 2 September 2016, 11:15 • 2 min
M.I.A. predstavila singel Freedun

BRATISLAVA - Britská speváčka a rapperka srílanského pôvodu M.I.A. zverejnila vo štvrtok skladbu Freedun, v ktorej hosťuje anglický spevák Zayn. Priaznivci rodáčky z Londýna si môžu vypočuť jej najnovší singel prostredníctvom služieb Spotify či YouTube.

slovakia

left justify in out

Novinka pochádza z pripravovanej štúdiovky A.I.M., ktorá by mala byť posledným interpretkiným albumom. Nahrávka sa dostane na trh v piatok 9. septembra a v základnej verzii bude obsahovať dvanásť skladieb, pričom deluxe edícia ponúkne ďalších päť. Štyridsaťjedenročná hudobníčka zo štúdiovky predstavila predtým tiež single Swords, Borders, Go Off a Bird Song. Producentsky sa na nej podieľali Skrillex, Blaqstarr, ADP či samotná M.I.A.

 


M.I.A., vlastným menom Mathangi "Maya" Arulpragasam, vydala debutový album Arular v roku 2005. Z druhej štúdiovky Kala (2007) pochádza jej komerčne najúspešnejšia pieseň Paper Planes. V roku 2009 ju vďaka skladbe O...Saya z filmu Milionár z chatrče (2008) spolu A. R. Rahmanom nominovali na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň. O rok neskôr vydala album Maya so singlami Born Free a XXXO a v roku 2013 uviedla na trh štúdiovku Matangi. Americký týždenník Time ju zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí planéty. V roku 2011 vystúpila na festivale Pohoda v Trenčíne.


Tracklist albumu M.I.A. - A.I.M.:
01 Borders
02 Go Off
03 Bird Song (Blaqstarr version)
04 Jump In
05 Freedun f. Zayn
06 Foreign Friend f. Dexta Daps
07 Finally
08 A.M.P. (All My People)
09 Ali R U OK?
10 Visa
11 Fly Pirate
12 Survivor

bonusové skladby deluxe edície:
13 Bird Song (Diplo Remix)
14 The New International Sound Pt.2 f. GENER8ION
15 Swords
16 Talk
17 Platforms

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies