FOTO Lyžovanie prezidenta s úspešnými reprezentantkami zmaril dážď

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 12:19 • 2 min
FOTO Lyžovanie prezidenta s úspešnými reprezentantkami zmaril dážď

VYSOKÉ TATRY – Veľmi nepriaznivé počasie prekazilo zámer prezidenta SR Andreja Kisku zalyžovať si dnes predpoludním v najväčšom slovenskom lyžiarskom stredisku Jasná s poprednou svetovou slalomárkou Veronikou Velez-Zuzulovou a snowboardistkou Klaudiou Medlovou.

slovakia

left justify in out

"Na Slovensku máme viacero skvelých športovcov, ktorí nám robia vo svete úžasné meno. Pôvodne som chcel Veroniku, Klaudiu i Adama Žampu prijať v paláci, ale povedal som si, že najlepšie bude stretnúť sa s nimi tu na svahu. Lyžovať v lejaku nemalo zmysel, škoda, hádam to vyjde nabudúce," skonštatoval A. Kiska.

 

Napriek tomu zotrvali v polhodinovom rozhovore. "Mrzí ma, že sme si nemohli spolu zalyžovať, ale som veľmi rada, že som tu mohla byť. Pozvanie od pána prezidenta je pre mňa veľkou cťou. Stretla som sa ním prvý raz a zistila som, že je to veľmi pohodový a sympatický človek," skonštatovala Velez-Zuzulová.

 

"Keď ma oslovila prezidentská kancelária, príjemne ma to prekvapilo a veľmi som sa tešila na toto stretnutie. Pán prezident mi prezradil, že veľmi rád lyžuje a už párkrát skúšal stáť aj na snowboarde. Dúfam, že mu niekedy v budúcnosti dám nejaké lekcie, no najskôr musím zistiť, na akom je leveli," dodala Medlová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona