Lyžovačka je tento víkend možná v asi 65 zimných areáloch

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 09:19 • 2 min
Lyžovačka je tento víkend možná v asi 65 zimných areáloch

BRATISLAVA - Lyžovačka je tento víkend možná v asi 65 zimných areáloch. Do prevádzky pribudli napr. Salamandra resort, Mlynky, Vernár, Nižná Polianka, Valčianska dolina.

slovakia

left justify in out

Nelyžuje sa na juhozápade Slovenska, v Čertove, v Makove a dnes ani v Košútke-Hriňovej a v Drozdove – prevádzka by tu mala byť obnovená zajtra.

 

V Polomke-Bučník je dnes svah pre lyžiarov z dôvodu krňačkových pretekov zatvorený, na Štrbskom Plese je dnes uzatvorený svah Interski kvôli verejným lyžiarskym pretekom.

Lyžiarske podmienky sú dobré až veľmi dobré, v Selciach a na Fačkovskom sedle momentálne obmedzené. Výška snehovej vrstvy dosahuje 20 až 60 cm, v niektorých vysokohorských lokalitách je to o niečo viac – napríklad Martinské hole a Štrbské Pleso hlásia 70 cm snehu, Roháče-Spálená a Králiky 70 až 80 cm, Čertovica od 70 do 110 cm.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies