Lyžiarsku sezónu na Donovaloch odštartujú v sobotu, zatiaľ bez večerného lyžovania

NETKY.SK • 27 November 2015, 11:09 • 2 min
Lyžiarsku sezónu na Donovaloch odštartujú v sobotu, zatiaľ bez večerného lyžovania

DONOVALY - Vyhľadávané turistické stredisko na Donovaloch otvára tohtoročnú lyžiarsku sezónu už v sobotu (28.11.). "Od soboty budú k dispozícii zjazdovky pri Lomenej pome a pri vleku P2 v celkovej dĺžke 1,2 kilometra. Na svah návštevníkov vyvezie štvorsedačková lanovka Buly Expres Záhradište," uviedol Miroslav Dobrota, marketingový manažér PARK SNOW Donovaly. Otváracie hodiny sú od 8.30 do 15.30 h, zatiaľ bez večerného lyžovania.

slovakia

left justify in out

"Po letnej sezóne sme v jesenných mesiacoch uskutočnili všetky potrebné kontrolné práce na lyžiarskych dopravných zariadeniach, uskutočnili ich revízie a skúšky, rozšírili sme systém zasnežovania v časti Záhradište," uviedol pre TASR Dobrota.

 

Donovalské stredisko počas zimy ponúka viac ako 11 kilometrov pravidelne upravovaných lyžiarskych tratí, zo 17 zjazdoviek viac ako sedem kilometrov zasnežovaných umelým snehom.

 

Na svoje si tam prídu aj vyznávači bežeckého lyžovania. K dispozícii budú mať dva bežecké okruhy v okolí Polianky a Močiarov a trasu z Donovál až na Šachtičku. Celková dĺžka upravovaných bežeckých trás je viac než 18 kilometrov.

 

Aj v tejto lyžiarskej sezóne bude pýcha strediska Riders Park Záhradište strediskom prípravy slovenskej reprezentácie v snoubordingu a akrobatickom lyžovaní.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona