Lyžiarsku sezónu dnes zahájili aj na Malinom Brde

NETKY.SK • 5 Január 2016, 15:45 • 2 min
Lyžiarsku sezónu dnes zahájili aj na Malinom Brde

RUŽOMBEROK - Lyžiarska sezóna sa dnes naplno rozbehla aj v stredisku Malinô Brdo pri Ružomberku.

slovakia

left justify in out

Počasie prialo prevádzkovateľom nízkymi teplotami, vďaka ktorým mohli začať zasnežovať, lyžiari však v súčasnosti majú už i prírodný sneh.

 

Podľa marketingového manažéra strediska Tomáša Gazdaricu je v prevádzke štvorsedačka, osemmiestna kabínová lanovka a tri detské lyžiarske vleky. "Lyžiari i snoubordisti si môžu užiť denne od 8.30 h do 15.30 h približne 1400 metrov upravených zjazdoviek," uviedol. Večerné lyžovanie zatiaľ na dolnom Liptove k dispozícii nie je.

 

Lyžiarske stredisko Malinô Brdo hlási veľmi dobré snehové podmienky a 40 centimetrov snehu. Za ideálnych poveternostných podmienok je v stredisku k dispozícii 12 kilometrov zjazdových tratí, najdlhšia z nich meria až 3900 metrov, prekoná výškový rozdiel 698 metrov a je jednou z najdlhšie umelo zasnežovaných zjazdoviek na Slovensku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies