Lyžiarska sezóna sa začína v ďalších strediskách

NETKY.SK • 25 December 2016, 10:38 • 2 min
Lyžiarska sezóna sa začína v ďalších strediskách

BRATISLAVA - Lyžiarsku sezónu dnes spúšťajú v Mýte pod Ďumbierom, na Plejsoch, v Košútke - Hriňovej, na Skalke aj v Skilande Stará Myjava.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala Ľubica Styková zo spoločnosti SITOUR, na Slovensku ponúka upravené zjazdovky približne 70 zimných areálov. Vo viacerých však treba ešte počítať s čiastočnou prevádzkou.


Lyžiarske podmienky na horách sú dobré až veľmi dobré, na väčšine svahov je od 30 do 60 cm prevažne technického snehu. Do rána napadlo dva až päť centimetrov nového snehu a na horách má snežiť aj v ďalších dňoch. Zjazdovky môžu lyžiari využívať v Litmanovej, v Drienici, v Levočskej doline, na Krahuliach, vo Veľkej Rači alebo na Roháčoch - Spálenej. Na Roháčoch - Spálenej je najviac snehu spomedzi slovenských stredísk a je tu 80 až 100 cm vysoká vrstva snehu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona