Lyžiarska sezóna sa rozbieha, v prevádzke je 10 zimných areálov

NETKY.SK • 22 December 2015, 09:46 • 2 min
Lyžiarska sezóna sa rozbieha, v prevádzke je 10 zimných areálov

BRATISLAVA - Aktuálne je v prevádzke 10 zimných areálov. Agentúru SITA o tom informovala Ľubica Styková zo spoločnosti Sitour.

slovakia

left justify in out

Priaznivci zimných športov tak môžu vyraziť do Malej Fatry, kde sa lyžuje na Martinských holiach, do nízkotatranských stredísk Jasná, Chopok juh a Donovaly, ďalej na Štrbské Pleso, do Tatranskej Lomnice alebo do Lopušnej doliny – Svit, či do ďalších tatranských stredísk ako Roháče – Spálená, Ski Bachledova a Skicentrum Strednica – Ždiar. Prevádzka v strediskách je čiastočná, návštevníkom je k dispozícii 20 až 50 percent svahov.


Lyžiarske podmienky a výška snehu sa za posledné dva dni nezmenili, sú dobré až veľmi dobré a snehová pokrývka dosahuje v priemere 20 až 50 centimetrov. Lyžuje sa na technickom snehu.
V najbližších dňoch pribudnú do prevádzky ďalšie strediská – vo štvrtok 24. decembra Litmanová a Monkova dolina, v piatok 25. decembra Opalisko – Závažná Poruba a Vernár – Studničky a v nedeľu 27. decembra ohlásilo otvorenie i stredisko Kubínska hoľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona