Lyžovanie-MS: V superkombinácii na čele Görglová, Vonnová nenastúpi na slalom

NETKY.SK • 11 Február 2011, 13:15 • 2 min
Lyžovanie-MS: V superkombinácii na čele Görglová, Vonnová nenastúpi na slalom

Lyžovanie-MS: V superkombinácii na čele Görglová, Vonnová nenastúpi na slalom

slovakia

left justify in out

img

Rakúska lyžiarka Elizabeth Görglová sa usadila na čele po úvodnej časti superkombinácie na 41. MS v alpských disciplínach v nemeckom Garmisch-Partenkirchene. Zlatá medailistka v super-G predviedla v kombinačnom zjazde bezchybnú jazdu a o 26 stotín predstihla Švajčiarku Dominiqe Gisinovú.
      Na tretej priečke figurovala pred popoludňajším jednokolovým slalomom so stratou 27 stotín Švédka Anja Pärsonová, ktorá bola najrýchlejšia na všetkých medzičasoch, tesne pred cieľom však vybočila z ideálnej línie a stratila náskok. Zjazd nevyšiel dvom najväčším postavám súčasného ženského alpského lyžovanie Američanke Lindsey Vonnovej ani Nemke Marii Rieschovej. Vonnová, ktorá si minulý týždeň po páde počas tréningu zranila hlavu, stratila na Görglovú 1,60 s a na slalom nenastúpi. Rieshocá hendikepovaná chrípkovým ochorením zaostala za Görglovou až o dve sekundy. V cieli líderka Svetového pohára vyčerpaná spadla.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona