Lyoto Machida vyzval Luka Rockholda

NETKY.SK • 6 August 2014, 09:00 • 2 min
Lyoto Machida vyzval Luka Rockholda

LAS VEGAS - Lyoto Machida vyzval na zápas bývalého šampióna Strikeforce Luka Rockholda na zápas v strednej váhe v októbri pod taktovkou UFC.

slovakia

left justify in out

Od Machidovho posledného zápasu neubehol ani mesiac a on je už znova pripravený bojovať.   Lyoto sa stretol v poslednom zápase s Chrisom Weidmanom, kde po 5 kolách nedokázal získať titul strednej váhy UFC. Machida v rozhovoroch uvádza, že po tomto zápase vyviazol bez zranený a po týždňovej pauze  sa hneď vrátil  späť do tréningového režimu. Tvrdí, že  od septembra začne predzápasovú prípravu aby bol v októbri 100 percentne pripravený na zápas. Lyoto by veľmi rád bojoval s bývalým šampiónom Strikeforcu Lukom Rockholdom.

 

Machida sa v rozhovore vyjadril, že si Rockholda veľmi cení ani s ním nemá žiadny spor, ale tento zápas by bol  prínos pre oboch a fanúšikovia by boli taktiež nadšení.  Machida ďalej hovorí aj o tom, že sa už nechce vrátiť do poloťažkej váhy. Porážka s Weidmanom neznamená koniec pôsobenia v tejto váhe  .

Či však k tomuto stretnutiu  dôjde je otázne nakoľko o tom nerozhoduje Machida . Lyoto  sám prehlásil, že ak sa nepodarí zápas s Rockholdom bude vdačný aj za iného súpera. Ide mu hlavne o to vyhrať zápasy v strednej váhe a získať titul.

Rockhold má momentálne dve výhry po sebe a je zabookovaný zatiaľ ako náhrada za Belforta. Vitor Belfort mal momentálne problémy s dopingovými testami. Ak sa mu do 6 decembra nepodarí  získať dobré výsledky   bude práve Luke  Rockhold bojovať o titul s Weidmanom namiesto neho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies