Lyon získal obrancu Mammanu z River Plate za 7,5 milióna eur

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 13:09 • 2 min
Lyon získal obrancu Mammanu z River Plate za 7,5 milióna eur

LYON - Francúzsky futbalový klub Olympique Lyon získal do kádra obrancu Emanuela Mammanu z argentínskeho klubu River Plate.

slovakia

left justify in out

Lyončania potvrdili príchod 20-ročného argentínskeho stopéra prostredníctvom svojho oficiálneho twitterového konta. Mammana je treťou posilou lyonského klubu počas letného prestupového obdobia, do mužstva pribudli aj Poliak Maciej Rybus a Kamerunčan Nicolas N'Koulou.

 

Mammana podpísal kontrakt na päť rokov, River Plate zinkasuje odstupné vo výške 7,5 milióna eur, referuje portál fourfourtwo.com. Mammanu počas ostatných mesiacov spájali aj s prestupom do londýnskeho FC Chelsea.

 

"Som veľmi šťastný, že som sa upísal takémuto veľkému klubu. Spravím všetko pre to, aby som mu oplatil dôveru, ktorú do mňa vložil. Prišiel som do Lyonu podučiť sa a získavať tituly," povedal Mammana pre klubový televízny kanál.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies