Lýdia Eckhardt oslavuje 25 rokov na scéne

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 19:04 • 2 min
Lýdia Eckhardt oslavuje 25 rokov na scéne

BRATISLAVA - Obľúbená slovenská dizajnérka Lýdia Eckardt pôsobí na slovenskej módnej scéne už štvrť storočia. Za 25 rokov vytvorila z malého ateliéru v suteréne jeden z najprestížnejších salónov v Bratislave i na celom Slovensku. K úspechom i ťažším obdobiam svojej kariéry sa vráti počas špeciálnej módnej prehliadky 6. mája.

slovakia

left justify in out

V tréningovej hale Zimného štadióna O. Nepelu v Bratislave predstaví ďalšiu zo svojich pravidelných módnych kolekcií, ktorú doplní retrospektívna prehliadka jej tvorby za posledných 25 rokov.

 

Lýdia Eckhardt je jedna z mála slovenských módnych tvorcov, ktorí prezentujú svoje línie pravidelne dvakrát do roka a svojim módnym prehliadkam stále dodáva zaujímavú tému a množstvo energie. Súčasťou špeciálneho retrospektívneho večera majú byť spomienky na malé i veľké momenty v tvorbe Lýdie Eckhardt.

 

"Život je krátky. Je dôležité, aby mal človek nielen zážitky, ale aj spomienky," myslí si dizajnérka, ktorá za 25 rokov vybudovala úspešnú značku, obľúbenú medzi mnohými známymi osobnosťami, ale i zákazníčkami z celého Slovenska.


Lýdia Eckhardt často pripomína, že jej tvorba má najmä nadčasový charakter a podobne bude ladená i jej nová kolekcia. Každú sezónu sa totiž snaží vytvoriť modely pre širokú škálu nositeliek, od elegantných dám po mladé dievčatá. Pri spomienkach pripomína i časy, keď niektorým zákazníčkam šila šaty na prvé sväté prijímanie, neskôr na stužkovú či na svadbu. Kolekcie z prierezu svojej tvorby tentokrát predstaví nielen na svojich obľúbených modelkách a modeloch, ale aj na ich dcérach, ktoré so značkou vyrastali.

 

"Keď si obľúbim modelky, tak k nim mám vzťah. A práve tieto modelky pôjdu na prehliadke na mólo so svojimi dcérami," povedala návrhárka. "Práve na tomto si ľudia uvedomia, ako ten čas letí," dodáva.


Známa dizajnérka na tlačovej konferencii vo svojom elegantnom salóne na Dunaji prezradila, že medzi svojimi módnymi aktivitami sa opäť pustila do písania novej knihy. Tá prvá sa venovala najmä vareniu a obľúbeným receptom jej rodiny, ale i zážitkom z cestovania či "receptom" na šťastie a úspech.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona