Luxusným hotelom otriasol výbuch, hlásia 3 zranených

NETKY.SK • 26 September 2013, 18:02 • 2 min
 Luxusným hotelom otriasol výbuch, hlásia 3 zranených

HAGATNA - Hotelom Hilton na tichomorskom ostrove Guam vo štvrtok otriasol výbuch, ktorý zranil najmenej troch ľudí. Informuje o tom spravodajský portál Guampdn.com, podľa ktorého zatiaľ nie je známe, čo explóziu v priestore vonkajšieho baru spôsobilo.

slovakia

left justify in out

Podľa citovaných vyjadrení z hotela nahlásili až dva výbuchy, polícia však neskôr potvrdila len jeden. Incident sa odohral vo večerných hodinách miestneho času, na čo z hotela v oblasti Tumon evakuovali všetkých hostí. Podľa Guampdn.com sú medzi zranenými prevezenými do nemocnice 32-ročný muž z Japonska a 33-ročný miestna žena. Hotel medzičasom obnovil prevádzku, a to i napriek nejasnostiam okolo výbuchu.

Ostrov Guam sa nachádza v severozápadnej časti Tichého oceánu a patrí medzi takzvané nezačlenené územia Spojených štátov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies