Luxusná vila, v ktorej býva Dobroslav Trnka, je na predaj

NETKY.SK • 17 Január 2022, 10:05 • 2 min
Luxusná vila, v ktorej býva Dobroslav Trnka, je na predaj

BRATISLAVA - Rozľahlá nehnuteľnosť v Hamuliakove sa pýši piatimi izbami, dvojgarážou, zimnou záhradou či vnútorným bazénom. Za koľko je k dispozícii?

slovakia

left justify in out

Rodinný dom, v ktorom žije bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka, predávajú za 342 160 eur. Ako prvý na to upozornil portál tvnoviny.sk.

 

img

 

Vila z roku 2001 je v pôvodnom stave a ponúka úžitkovú plochu 223,4 štvorcových metrov. Celková zastavaná plocha je 322 štvorcových metrov. Stojí na pozemku s rozlohou 690 štvorcových metrov. Jej majiteľom je Trnkov syn Jakub. Fotografie sú dostupné tu

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZÁCIA: Súd odročil pojednávanie s Dobroslavom Trnkom

 

Dobroslav Trnka je v súčasnosti obžalovaný zo zločinu zneužívania právomocí verejného činiteľa. Podľa doterajších informácií sa zaplietol do kauzy Gorila. Nahrávky údajne získal od podnikateľa Mariana Kočnera a neodovzdal ich príslušným úradom.  

 

img

 

Možno vás zaujme: Peter Sabaka nechce peniaze od Milana Mazureka. Dal mu iný návrh




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies