Luxemburská nominácia s ôsmimi legionármi

NETKY.SK • 26 August 2015, 13:42 • 2 min
Luxemburská nominácia s ôsmimi legionármi

LUXEMBURG - Tréner luxemburskej futbalovej reprezentácie Luc Holtz oznámil 23-člennú nomináciu na blížiace sa stretnutia proti Macedónsku (sobota 5. septembra o 18.00 h v Luxemburgu) a Bielorusku (utorok 8. septembra o 20.45 h v Borisove) v rámci C-skupiny kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Vo výbere 46-ročného kormidelníka majú prevahu hráči z domácich klubov, figurujú v nej však aj ôsmi legionári zo zahraničia. Hráči Luxemburska získali v doterajších šiestich dueloch eliminácie ME 2016 jediný bod a uzatvárajú poradie tabuľky "céčka". Menoslov zverejnil portál denníka Luxemburger Wort.

Nominácia luxemburskej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Macedónsku (sobota 5. septembra o 18.00 h v Luxemburgu) a Bielorusku (utorok 8. septembra o 20.45 h v Borisove) v rámci C-skupiny kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska:

Brankári: Jonathan Joubert (F91 Dudelange), Andrea Amodio (Union Titus Pétange), Valentin Roulez (FC Mondercange)

Obrancovia: Laurent Jans (Waasland-Beveren/Belg.), Tom Schnell, Kevin Malget (obaja F91 Dudelange), Maxime Chanot (Kotrijk/Belg.), Mathias Jänisch (Differdange 03), Massimo Martino (Fola Esch), Ricardo Delgado (Jeunesse Esch), Chris Philipps (SC Preussen Münster/Nem.)

Stredopoliari: Christopher Martins (Olympique Lyon/Fr.), Lars Gerson (GIF Sundsvall/Švéd.), Luca Duriatti (FC Swift Hesperange), Sébastien Thill (FC Progrés Niederkorn), Mario Mutsch (FC St. Gallen/Švaj.), Ben Payal, Stefano Bensi (obaja Fola Esch)

Útočníci: Daniel da Mota, David Turpel (obaja F91 Dudelange), Aurélien Joachim (Burton Albion/Angl.), Antonio Luisi (Differdange 03), Maurice Deville (1. FC Kaiserslautern/Nem.)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona