Luxemburčania v príprave zvíťazili nad Bochumom bez Šestáka

NETKY.SK • 11 November 2014, 22:05 • 2 min
Luxemburčania v príprave zvíťazili nad Bochumom bez Šestáka

LUXEMBURG - Luxemburskí futbaloví reprezentanti, ktorú sú medzi súpermi Slovákov v C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska, zvíťazili v utorňajšom prípravnom zápase na Stade Henri Dunant s kapacitou 4830 divákov v Luxemburgu nad hráčmi nemeckému druholigového klubu VfL Bochum 4:2 (1:1), hoci priebežne prehrávali 1:2.

slovakia

left justify in out

Hetrikom v rozpätí 19 minút sa zaskvel útočník Maurice Deville z rezervy nemeckého druholigového 1. FC Kaiserslautern. O prvý gól domácich sa postaral ďalší zakončovateľ David Turpel z luxemburského klubu Etzella Ettelbruck. 

 

V kádri Bochumu síce je slovenský útočník Stanislav Šesták, ten však nenastúpil, keďže v rovnaký deň už bol na zraze národného mužstva v Senci pred sobotňajším kvalifikačným duelom v Macedónsku. 

 

Luxemburčania sú v tabuľke C-skupiny kvalifikácie na poslednom šiestom mieste. Pri septembrovom vstupe remizovali doma s Bielorusmi 1:1. Okrem toho majú na konte dve prehry - s Macedóncami (2:3) a úradujúcimi majstrami Európy Španielmi (0:4). 

 

Luxemburčania budú 15. novembra v kvalifikácii hostiť Ukrajincov. Vzájomné zápasy so Slovákmi sú na programe 27. marca 2015 v SR a 2. októbra 2015 u súpera. 

Výsledok utorňajšieho prípravného futbalového zápasu v Luxemburgu: 

Luxembursko - VfL Bochum 4:2 (1:1) 
Góly: 64., 69. a 83. Deville, 26. Turpel - 15. Čwielong, 58. Terrazzino 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies