Lupul si poranil chodidlo, nahneval trénera Carlyla

NETKY.SK • 25 Október 2013, 11:32 • 2 min
Lupul si poranil chodidlo, nahneval trénera Carlyla

TORONTO - Kanadský útočník Joffrey Lupul predčasne ukončil štvrtkový tréning mužstva Toronto Maple Leafs zo zámorskej hokejovej NHL. Dôvodom bola nepríjemná strela, ktorá ho zasiahla do chodidla.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný hokejista hneď absolvoval röntgenové vyšetrenie, ktoré vyvrátilo zlomeninu. Lupul sa potom pridal k spoluhráčom na ceste za najbližším súperom - Columbusom.

Trénera Randyho Carlyla nahnevalo, že jeho zverenec nemal počas tréningu potrebný chránič. "Hnevá ma, že hráč sa takto zraní na tréningu. Aj keď má k dispozícii príslušný chránič, nenosí ho," povedal Carlyle. Zlomeninu kostičky v pravom členku v októbri utrpel ruský útočník Nikolaj Kuľomin, ktorý rovnako nemal počas tréningu chránič. Na obranu spoluhráčov sa postavil iný útočník James van Riemsdyk: "Ja som musel tento chránič nosiť v play-off, keď som sa vrátil do zápasového kolotoča po zlomenine chodidla. Nikdy som si na to nezvykol a tak som ho vyhodil."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies