Lupiči si z klenotníctva v Ostrave odniesli šperky za asi milión korún

NETKY.SK • 1 Február 2012, 08:00 • 2 min
Lupiči si z klenotníctva v Ostrave odniesli šperky za asi milión korún

Lupiči si z klenotníctva v Ostrave odniesli šperky za asi milión korún - Krimi Korisť v podobe šperkov v hodnote asi milión korún si v pondelok popoludní odniesla dvojica lupičov, ktorá prepadla zlatníctvo v Ostrave-Mariánskych Horách. Informoval o tom dn

slovakia

left justify in out

img

Korisť v podobe šperkov v hodnote asi milión korún si v pondelok popoludní odniesla dvojica lupičov, ktorá prepadla zlatníctvo v Ostrave-Mariánskych Horách. Informoval o tom dnes internetový server iDnes.cz s odvolaním sa na krajskú policajnú hovorkyňu Soňu Štětínsku.
      Maskovaní páchatelia, z ktorých jeden mal v ruke zbraň, si vynútili vydanie prsteňov, retiazok a ďalších šperkov. Po opustení predajne nasadli lupiči, ktorí hovorili česky bez prízvuku, do pripraveného vozidla typu Škoda Octavia sivej alebo striebornej farby a s neznámym počtom komplicov zamierili neznámym smerom.
      Žiadny z dvoch zamestnancov zlatníctva nebol zranený.
      Česká polícia žiada verejnosť, predovšetkým možných svedkov, aby pomohli pri pátraní po páchateľoch. Spolieha sa predovšetkým na skutočnosť, že okolie zlatníctva je frekventovanou lokalitou, ktorou prechádza množstvo áut.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies