Lupiči s napodobennou zbrane prepadli ženu (63) vo vlastnom byte!

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 06:36 • 2 min
Lupiči s napodobennou zbrane prepadli ženu (63) vo vlastnom byte!

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po dosiaľ neznámych páchateľoch, ktorí dnes okolo 13.30 h v byte na Karadžičovej ulici lúpežne 63-ročnú Bratislavčanku. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

Podľa policajných zistení dvaja dosiaľ neznámi páchatelia, ozbrojení napodobeninou zbrane, vošli do bytu, fyzicky napadli 63-ročnú ženu a zviazali jej ruky a nohy. Potom jej ukradli šperkovnicu so zlatými šperkami, 50 eur v hotovosti, mobilný telefón, bezdrôtový telefónny prístroj pevnej linky a zväzok kľúčov. Škoda, ktorú spôsobili, bola vyčíslená na približne 10.000 eur. 
      

Polícia v tejto súvislosti vedie trestné stíhanie pre lúpež a porušovanie domovej slobody. Ďalej informovala, že prvým z dvoch podozrivých je muž vo veku asi 25 až 30 rokov, štíhlej postavy, vysoký 160 až 165 cm. Oblečené mal zelené maskáčové nohavice, tričko bledej farby a oranžovú reflexnú vestu. Na hlave mal tmavomodrú šiltovku a slnečné okuliare, na rukách pracovné rukavice a v ruke pracovný kufrík. Druhým páchateľom je asi 40-ročná žena, vysoká 160 cm, štíhlej postavy, s blond vlasmi. Oblečené mala mať modré rifle, šedý kabát, na hlave látkový klobúčik s kvetinovým vzorom a slnečné okuliare.   
      

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. V prípade, ak si občania všimli medzi 13.30 a 14.00 hod. na Karadžičovej ulici a v jej blízkom okolí unikajúce osoby, prípadne akékoľvek podozrivé konanie, polícia žiada, aby jej poskytli informácie na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies