VIDEO Lupič vytiahol na predavačku nôž. Z jej reakcie vám spadne sánka

NETKY.SK • 27 November 2017, 18:48 • 2 min
VIDEO Lupič vytiahol na predavačku nôž. Z jej reakcie vám spadne sánka

Dramatická udalosť sa odohrala začiatkom novembra v mestečku Tiverton v anglickom grófstve Devon. Do predajne malého obchodu vošiel maskovaný lupič s nožom v ruke...

slovakia

left justify in out

Čin, ktorý predviedla tridsaťšesťročná predavačka Lorraine McCalliskeyová, vyžaduje poriadnu dávku odvahy.

 

Zábery z bezpečnostnej kamery ukazujú, ako maskovaný muž vchádza do obchodu a čaká, kým sa predavačka neobjaví. Vzápätí od nej žiada, aby otvorila pokladňu a vydala mu finančnú hotovosť. Aj keď šibrinkuje nožom, žena sa nezľakne, spod pokladne vytiahne svoj nôž a muža zaženie.

 

"Pomyslela som si, že mu nedám žiadne peniaze, že radšej vytiahnem nôž. Asi ma k tomu popohnal vyplavený adrenalín," povedala pre denník Daily Mail odvážna žena.

 

"Hovorila som si, že sa to raz stane a stalo sa. Bála som sa len, či stihnem nôž včas vytiahnuť. Mala som z toho dobrý pocit. Policajti mi hovorili, aby som si dala štamperlík na ukľudnenie, ale ja som bola absolútne pokojná..."

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies